Om Meg

Rune André Bjørnerud er navnet, alder er 27 år, og bosted er Trondheim. Opprinnelig er jeg fra Eina (ligger på Toten), men studier og etterhvert jobb har gjort Trondheim til hjemplass de siste 5 årene. Her trives jeg veldig godt sammen med min samboer Marte. Jeg er utdannet sivilingeniør innen elektronikk fra NTNU, etter å ha først tatt en bachelor innen det samme på Høgskolen i Gjøvik (HiG). Min arbeidsplass er Atmel Norway, hvor jeg jobber med utvikling av digital elektronikk for mikrokontrollere.

Som de fleste sikkert skjønner er trening den hobbyen jeg bruker mest tid på,  men som mosjonist har man den luksusen at man kan være sosial i tillegg, og jeg liker å delta på det meste som forgår av arrangementer og tilstelninger.

Idrettsbakgrunnen startet jeg som aktiv skiløper i perioden fra jeg var 12-19 år, og jeg drev som trener innen langrenn et par sesonger etter jeg gikk over i mosjonistenes rekker. Stort sett har det blitt konkurranser innen terrengsykling og løp etter at ski-karrieren tok slutt, men jeg har holdt litt av de gamle ski-kunstene vedlike (selv om de sitter lengre inne nå.). Nå er det triatlon som har blitt den nye  hovedretningen for min mosjonistsatsing, noe jeg synes er utrolig spennende og lærerikt 🙂 Innsteget til triatlon kom på et veldig passende tidspunkt, siden jeg hadde begynt å merke at å delta på det samme år etter år hadde ført til stagnasjon både i treningsarbeidet, framgangen, og ikke minst for motivasjonen. Nå ser det lysere ut, og etter en sesong med triatlon kan jeg allerede merke at formen har tatt et steg i riktig retning.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

FULLFART LINGSOM

Det viktigste er å delta, men det er lov å komme først.

Marthe Katrine

Trening, erfaringer og opplevelser mot min første Ironman

Cathrines triatlon

Trening, erfaringer og opplevelser mot min første Ironman

%d bloggere liker dette: